Winnaar sponsortoernooi team Saturn Petcare, Maarten Hukker (links) en Raymond Klaasing (rechts). Foto: D. Wullink

Winnaar sponsortoernooi team Saturn Petcare, Maarten Hukker (links) en Raymond Klaasing (rechts). Foto: D. Wullink

Saturn Petcare winnaar sponsortoernooi tennisclub HLTC Het Elderink

Sport

HENGELO – Zaterdag 23 maart werd het sponsortoernooi van tennisclub HLTC Het Elderink gehouden. In totaal namen 25 teams (zowel dames-, mixed- als herendubbels) deel aan dit jaarlijks door de commissie Sponsorzaken georganiseerde toernooi. Het was nu alweer de vijftiende keer, dat dit gezellige toernooi voor de sponsors werd gehouden. Het team van Saturn Petcare (fabrikant diervoeding uit Hattem) won alle drie wedstrijden en werd daarmee eerste in de rangschikking. Saturn Petcare werd vertegenwoordigd door Raymond Klaasing en Maarten Hukker, beiden ook lid van HLTC het Elderink.

De tweede prijs met vijf wedstrijdpunten en het beste gamesaldo werd gewonnen door Rack Inspecs (keuren van magazijnstellingen), vertegenwoordigd door Edwin Doenbeek en Chantal Hendriks. De aanmoedigingsprijs werd gewonnen door Karin Hendriks en Leonie Eskes van team Café De Zwaan. 

De prijzen werden onder meer beschikbaar gesteld door Berlewalde bier, een lokale bierbrouwer van speciaal bier te Zelhem.

Afgelopen jaar moest het tennisgedeelte nog worden afgelast, omdat de tennisbanen toen blank stonden na langdurige regenval. Dit jaar waren de weersomstandigheden gelukkig redelijk goed en speelden alle 25 teams drie wedstrijden van een half uur op de nieuw aangelegde kunstgrasbanen. Het werden spannende wedstrijden waarin de teams op sterkte waren ingedeeld. Zowel beginners als ervaren spelers konden daardoor allemaal winnen en iedereen had er veel plezier in.

Na afloop was het tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij vele sponsoren aanwezig waren. De dag werd afgesloten met een overheerlijk buffet van Langeler horeca. 

Ook deed de sponsorcommissie nog goede zaken tijdens deze sponsordag, door zes nieuwe sponsorbankjes met reclame uiting te verkopen. Deze nieuwe bankjes gaan de oude kunststofbankjes op de tennisbanen vervangen. Voor vier van deze bankjes wordt nog een sponsor gezocht. 


www.hetelderink.nl 

Deelnemers sponsortoernooi HLTC Het Elderink. Foto: E. Hoeksma

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant