Theo Stapelbroek (l.) en Rob Niesink. Foto: Gerard Lichtenberg

Theo Stapelbroek (l.) en Rob Niesink. Foto: Gerard Lichtenberg

Theo Stapelbroek benoemd tot erelid van KMC’95

Sport

KEIJENBORG - Tijdens de algemene ledenvergadering van de Keijenborgse Motorclub KMC’95 op 19 maart is Theo Stapelbroek benoemd tot erelid.

Tijdens de algemene ledenvergadering, welke zoals gewoonlijk plaats vond in clubhuis ‘Coens Tapperij’, vond er een bestuurswissel plaats. Aftredend en niet herkiesbaar waren Rob Niesink en Theo Stapelbroek. Zij worden opgevolgd door Gerrit Jolink en Nick Kleverwal. 

Rob heeft zijn bestuursfunctie elf jaar vervuld en Theo 29 jaar.

Theo was één van de oprichters in 1995 die vonden dat de tijd rijp was voor een motorclub in Keijenborg. Mede motorfanaten in Keijenborg werden benaderd en al snel was de KMC’95 een feit. Theo was de eerste penningmeester en heeft de club mede door zijn inzet en bijdrage zien uitgroeien tot 108 leden en donateurs. Hij had al enige jaren aangegeven dat hij eigenlijk wilde stoppen met zijn bestuursfunctie, maar door corona en het moeilijk vinden van een opvolger, werd dit steeds maar weer uitgesteld. Tot dit jaar. Het bestuur heeft een opvolger gevonden waar ook Theo blij mee was. Hij kan met een gerust hart de financiële taken overdragen aan zijn opvolger Nick. 

Het bestuur vond dat enige waardering voor 29 jaar het beoefenen van zijn functie als penningmeester wel op zijn plaats was en heeft Theo benoemd tot erelid van de KMC. Hij heeft uit handen van de voorzitter het bijbehorende certificaat mogen ontvangen.

Er waren bloemen en cadeaubonnen voor beide aftredende bestuursleden. Na afloop van de vergadering bleef het zoals gewoonlijk nog lang gezellig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant