Ergens in Baak samen eten. Foto: PR
Ergens in Baak samen eten. Foto: PR

Kom naar de Baakse Dorpskeuken

Maatschappij

BAAK - Op 30 januari, de laatste maandag van de maand, opent de Dorpskeuken in Baak haar deuren voor iedereen uit Baak, van 0 tot 100 jaar. Gezellig samen eten van 18.00 - 20.30 uur in De Vrendenberg in Baak.

Na een succesvolle proeverij op Burendag met 47 koks in de Martinuskerk, sloegen enkele koks de handen ineen om vaker te koken voor het dorp. “Hoe leuk zou het zijn om lekker te koken en met elkaar aan tafel te gaan, jong en oud, alleen of samen”, zo was de gedachte. “Nu is het zover, we openen eens per maand de Dorpskeuken. Ergens in Baak serveren we een driegangenmenu, bereid door koks uit het dorp. Altijd op de laatste maandag van de maand.”
Voor maandag 30 januari staat op het menu: Yvonne’s wortelsoep of verrassingssoep, Xandra’s uitgebreide gehaktballenmenu, Dinie’s hangop, en een drankje en kopje koffie/thee.

De eerste keer
Iedereen wordt uitgenodigd in de dorpskeuken om aan te schuiven en genieten van elkaar en een driegangenmenu. Er wordt ook een drankje geschonken en na afloop een kop koffie of thee. De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Je moet je wel even aanmelden en vol=vol. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare plaatsen.

Aanmelden kan tot 27 januari via: rgosselink137@gmail.com of (06) 512 472 99. Als je een bevestigende mail hebt ontvangen, dan verwelkomen de koks je graag. Indien gewenst wordt gezorgd voor vervoer. Eet je graag vegetarisch? Vermeld dat dan ook even.

Op Burendag kwamen 47 koks naar de Martinuskerk om hun recept te laten proeven. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden