Kerstverkoop Team BoWa. Foto: Marion Visschers
Kerstverkoop Team BoWa. Foto: Marion Visschers

Kerstverkoop Team BoWa

Maatschappij

HENGELO - Kom gezellig naar de kerstverkoop van Team BoWa. Deze wordt gehouden op de vrijdagen 2, 9  en 16 december van 9.00 tot 16.00 uur en op de zaterdagen 3, 10 en 17 december van 9.00 tot 12.00 uur bij Boomkwekerij Visschers aan de Hesselinkdijk 2 in Hengelo Gld. Ook staat het team 10 december in Steenderen en 18 december in Zelhem op de kerstmarkten.

Sinds 2014 zet Team BoWa zich actief in voor het inzamelen van donaties ten gunste van projecten van de KWF Kankerbestrijding én projecten die financiële steun nodig hebben om ernstig zieke patiënten de zorg te kunnen geven die nodig is, zoals bijvoorbeeld Stichting Ambulancewens Nederland.

Naast verkoop van zelf gemaakte producten op markten en fairs wordt er dit jaar drie weekenden in december een speciale kerstverkoop georganiseerd. ‘t Olde Schuurtje bij Boomkwekerij Visschers in Hengelo Gld. is voor Team BoWa omgetoverd in kerstsfeer en hier is iedereen van harte welkom.
Er zijn mooie zelf gemaakte artikelen, leuk om zelf voor de kerst te kopen of als cadeau weg te geven. Alles tegen betaalbare prijzen. De volledige opbrengst hiervan gaat naar een project voor onderzoek naar Prostaat Kanker en er wordt een donatie gedaan aan Wens Ambulance Oost Nederland.
Kom gezellig even snuffelen en kijken wat we allemaal gemaakt hebben. Voor de kinderen is er een gratis grabbelton. Graag tot ziens op een van deze dagen en wie op een ander tijdstip wil komen, neemt even contact op! Voor inlichtingen mail naar: beriwassink@hotmail.com, bel 06-53843473 of 06-51373986.


Facebook.com Team BOWA

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden