<p>Werk van Bert de Ruiter, Bert Loman en Ans van Breda, te zien in Bronkhorst. Eigen foto</p>

Werk van Bert de Ruiter, Bert Loman en Ans van Breda, te zien in Bronkhorst. Eigen foto

Bijzondere familie exposeert in Kapel Bronkhorst

BRONKHORST/BRUMMEN – Ans van Breda (schilderen) uit Brummen, Bert de Ruiter (portrettekenen) uit Veenendaal en Bert Loman (objecten van natuurlijke materialen) uit Voorst, behoren tot dezelfde familie. Zij heten iedereen graag van harte welkom op hun familie-expositie in de Kapel te Bronkhorst van zaterdag 2 tot en met donderdag 7 oktober 2021, geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

“We kennen elkaar al vanaf onze vroege jeugd, speelden met elkaar, zaten op dezelfde school en woonden in dezelfde straat. Niets deed toen vermoeden dat we zovele jaren later nog eens samen zouden exposeren. Onze talenten ontdekten we pas vele jaren later.”
Voor Ans was dat in 2003, toen zij deelnam aan een workshop schilderen in de ‘Verborgen Tuinen’ van Bert Loman. Bij haar broer Bert is het portrettekenen nog veel later ontstaan. Het was in 2015 dat hij het tekenen ontdekte en vanaf dat moment was er geen houden meer aan.
Bert Loman is al vanaf jongs af creatief geweest, maar pas echt na zijn werkbare leven doorgebroken met zijn creativiteit, zijn tuinen en objecten. Samen hebben ze als autodidact hun talenten op latere leeftijd, ontdekt, gekoesterd, ontwikkeld en zichtbaar gemaakt.


bertderuiter portrettekenaar.nl

deverborgen tuinenvoorst.nl

ansvanbreda.exto.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden