<p>Mevrouw Joke Wiegman-Kets viert haar 60-jarig jubileum bij Mozaïek. Foto: Ria Regelink</p>

Mevrouw Joke Wiegman-Kets viert haar 60-jarig jubileum bij Mozaïek. Foto: Ria Regelink

Joke Wiegman en Dinie Wunderink zestig jaar bij de vrouwenvereniging

Jubilarissen van het Mozaïek in het zonnetje gezet

TOLDIJK – Hoewel de maandelijkse activiteiten, elkaar ontmoeten en de jaarvergadering er voorlopig nog even niet inzit, zit Vrouwenvereniging Mozaïek uit Toldijk niet stil. Via een telefoontje, de nieuwsbrief of een bezoek op afstand is er aandacht voor alle 80 leden. Voor de jubilarissen van Mozaïek was er onlangs extra aandacht.

Rikie Hofenk-Hamer is al 30 jaar lid van de plaatselijke vrouwenvereniging. Gerri Boenink-Kornegoor en Rikie Schieven-Braakhekke zijn zelfs al 40 jaar lid. Rikie Boschloo-Klein Kranenberg neemt al 55 jaar deel aan de maandelijkse activiteiten van Mozaïek. Joke Wiegman-Kets en Dinie Wunderink-Harenberg vieren dit jaar hun 60-jarig jubileum bij de vrouwenvereniging. “We hebben veel trouwe leden en daar zijn we heel blij mee. Ieder jubileum vieren we daarom met een kleine attentie”, laat voorzitter Trees Offenberg weten. De genoemde jubilarissen ontvingen onlangs van het bestuur een schoof tulpen.

Mozaïek organiseert zo’n negen keer per jaar activiteiten voor haar leden uit Toldijk en omgeving. De inhoud varieert van een lezing tot een muzikale avond en van een bedrijfsbezoek tot een fietstocht. Daarnaast zijn er veel kleinschalige activiteiten zoals wandelen, haken, lezen of volksdansen. Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een activiteit bij te wonen. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebookpagina of contact opnemen met secretaris Ria Ruessink, telefoonnummer 0575 – 45 13 06.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden