<p>Feiko Haggema werd door burgemeester Besselink (l) in het zonnetje gezet vanwege het twintigjarig bestaan van de zorgboerderij. Foto: PR</p>

Feiko Haggema werd door burgemeester Besselink (l) in het zonnetje gezet vanwege het twintigjarig bestaan van de zorgboerderij. Foto: PR

Burgemeester op zorgboerderij De Mettemaat

HENGELO - Twintig jaar bestaat zorgboerderij De Mettemaat al weer. Daarom kwam burgemeester Besselink op bezoek. Om de medewerkers van dit initiatief te feliciteren met deze mijlpaal, maar ook om Feiko Haggeman, die al vanaf het begin hier komt, in het zonnetje te zetten.

Feiko was blij verrast dat de burgemeester kwam. Burgemeester Besselink was benieuwd wat hij allemaal doet op de zorgboerderij. Feiko had zijn antwoorden klaar voor het hoge bezoek. Hij is de man van de ezels, hij verzorgt ze elke dag, vijf dagen in de week. Feiko gaat bovendien altijd mee naar het parkje naast de begraafplaats waar ook de dieren verzorgd moeten worden. En in de winter naar het bos waar hout wordt gehaald voor de kachels. Ook dan is Feiko erbij.

Behalve Besselink was ook jeugdburgemeester Kjeld er op dit feestelijke moment. Zes jaar geleden begon hij namelijk ook op De Mettemaat en komt er nog steeds met veel plezier.

Het was een gezellig gesprek met de burgemeester. Een rondleiding mochten ze haar vanwege de corona-situatie helaas niet geven, maar die houdt ze nog tegoed.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden