Geen carnavals activiteiten komend jaar voor CV de Doldraejers

VELSWIJK - Helaas heeft Carnavalsvereniging De Doldraejers uit Velswijk moeten besluiten dat zij (voorlopig) geen activiteiten zal organiseren.

Er wordt geen bingo bij D'n Draejer gehouden. In de maand oktober zal dit jaar geen verlotingsactie in Velswijk, Keijenborg en omgeving plaatsvinden. Ook de mooie jaarkalenders die de vereniging altijd maakte zullen niet worden gedrukt. Daarnaast zijn zij genoodzaakt te moeten melden dat er in november geen pronkzitting zal worden gehouden. Er is geen potbiljarten komende oudejaarsdag en het 'groot carnavalsbal' in februari 2021 zal hierdoor ook geen doorgang vinden.
Het 44-jarig jubileum willen De Doldraejers uitstellen. Zij hopen dat van uitstel geen afstel komt. Hierin zou de band 'Mooi Wark' de avond helpen aankleden.

De Doldraejers vinden dit alles uiteraard erg jammer, maar deze beslissingen zijn genomen voor de veiligheid voor haar gasten en voor henzelf. Zij hopen dat iedereen gezond mag blijven en ze terug te mogen zien als er versoepelde regels zullen komen. Zij houden hun gasten uiteraard met alles op de hoogte.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden