Steven Enneman en Charles Droste ondertekenen de overeenkomst voor het voortzetten van het partnership. Foto: PR
Steven Enneman en Charles Droste ondertekenen de overeenkomst voor het voortzetten van het partnership. Foto: PR

Rabobank Graafschap en Schouwburg Amphion verlengen partnership

DOETINCHEM - Onlangs ondertekenden Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap, en Charles Droste, directeur van Schouwburg Amphion, de verlenging van het partnership.

De samenwerking wordt verlengd voor een periode van twee jaar. Enneman: “Rabobank draagt cultuur een warm hart toe. Amphion is voor ons een betrouwbare partner waarmee we samen de cultuur in de Achterhoek verder versterken.” Een onderdeel van het partnership is dat talenten de mogelijkheid krijgen zichzelf te presenteren op het 'Rabobank Talentenpodium'. Ook blijft Rabobank naamgever van de grote zaal.

Schouwburg Amphion is het grootste theater van de Achterhoek. In januari 2020 is Schouwburg Amphion voor de vierde keer door de (VVTP) Vereniging van Vrije Theater Producenten benoemd tot Theater van het Jaar. Droste: “Wij zijn superblij dat Rabobank Graafschap, onze grootste maatschappelijke partner blijft. Zeker in deze voor ons onzekere coronatijden, is het fijn dat Rabobank haar maatschappelijke en culturele positie hiermee onderschrijft, hetgeen ook duidelijk zichtbaar zal worden rondom een aantal van onze activiteiten.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden