Het peuterbad krijgt een complete metamorfose. Foto: Simone Cremers
Het peuterbad krijgt een complete metamorfose. Foto: Simone Cremers

Zwembad Steenderen in de startblokken

STEENDEREN - Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen opent op zaterdag 18 april de poorten. Dat lijkt nog erg ver weg maar diverse werkgroepen zijn alweer volop aan de slag. Zo krijgt het peuterbad momenteel een complete metamorfose, de activiteitencommissie brainstormt over nieuwe plannen en de werkgroep communicatie heeft een tevredenheidsenquête (met gelukkig een positief resultaat) afgerond over zwemlessen en zwemsporten. Volg alle ontwikkelingen op de website.

Zonder subsidie
Het buitenzwembad draait geheel zelfstandig zonder één cent subsidie, en kan dus alle vrijwillige hulp heel hard gebruiken. Uit een inventarisatieronde bij de coördinatoren blijkt dat diverse werkgroepen nog extra handen nodig hebben. Dit varieert van incidentele, kleine klussen tot vaste dagdelen per 1, 2 of 3 weken. Het hardst nodig zijn: kassamedewerkers voor vooral de zondagen en vakanties, snackverkopers voor diverse dagdelen, fotografie tijdens evenementen, twee paar groene handen voor de maandagmorgen, nog een creatieve geest voor de activiteitencommissie, een coördinator voor de schoonmaakgroep en jongeren vanaf 15 jaar die willen verkopen in de kiosk (dit is met kleine vergoeding).

Niet iedereen wil misschien in een vaste werkgroep maar wil je best af en toe bijspringen? Laat het weten en je wordt dan op de lijst 'Overig' gezet en zo af en toe gemaild voor grote evenementen en activiteiten.


www.zwembadsteenderen.nl/vrijwilligers

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden