Bierproeverij bij tennisvereniging HLTC Het Elderink met Raymond Jolij, Marc Nijenhuis, Dianne Mullink, Hans Eland, Marcel Essing, Johan Derksen en Herman te Winkel. Foto: D. Wullink
Bierproeverij bij tennisvereniging HLTC Het Elderink met Raymond Jolij, Marc Nijenhuis, Dianne Mullink, Hans Eland, Marcel Essing, Johan Derksen en Herman te Winkel. Foto: D. Wullink (Foto: )

Plus Hans Eland Oliebollentoernooi Het Elderink

HENGELO – Vanaf de tweede week van januari wordt bij tennisvereniging HLTC Het Elderink altijd het drukbezette en oergezellige open Plus Hans Eland dubbel toernooi gespeeld.

De zesde editie van dit sportieve toernooi startte dit jaar op 5 januari en duurt een ruime week met alle dagen volledig bezette banen. Er wordt gespeeld in de categorie 5 tot en met 8 in de samenstelling van mix, dames dubbel of heren dubbel. Leden van verenigingen uit de verre omtrek van Hengelo Gld. komen naar dit toernooi, dat bekend staat om zijn sportiviteit en gezelligheid. De heren van de organisatie bakken dagelijks heerlijke verse oliebollen. Het toernooi was net als voorgaande jaren vol.

Ook zijn er extra activiteiten. Zo vond op donderdag een bierproeverij plaats waarbij de bieren beschikbaar zijn gesteld door PLUS Hans Eland en Raymond Jolij van café De Jongens technische ondersteuning heeft gegeven. Deelnemers en belangstellenden konden na afloop van de wedstrijd enkele speciale bieren proeven. Op de vrijdag is een feestavond met life muziek van de band Hard Candy.

Belangstellenden waren zoals altijd welkom om de sfeer te proeven en onder het genot van een oliebol naar prachtige wedstrijden te komen kijken. De finales zijn komende week.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden