Muziekles bij Crescendo. Foto: Crescendo/Eddy Jolink
Muziekles bij Crescendo. Foto: Crescendo/Eddy Jolink

Crescendo start nieuw seizoen muzieklessen

HENGELO - Muziekvereniging Crescendo start in september weer met muzieklessen. Naast de vertrouwde blokfluitlessen biedt de vereniging nu ook lessen Algemene muzikale vorming. De aanmelding is gestart.

De lessen Algemene muzikale vorming zijn voor kinderen vanaf zes jaar. Deze lessen hebben een brede opzet, met een combinatie van ritmiek, zang en dans. De nadruk ligt bij deze lessen op het maken en beleven van muziek.
Is uw zoon of dochter al toe aan het spelen op een instrument, en zeven jaar of ouder, dan kan hij of zij ook kiezen voor blokfluitles. Kinderen leren hierbij de basis van de blaasmuziek, ze leren noten lezen en samenspelen. Hebben ze de smaak te pakken, dan kunnen ze doorstromen naar les op één van de instrumenten uit het orkest - zoals dwarsfluit, klarinet, trompet of hoorn.

Zowel de blokfluitlessen als de lessen Algemene muzikale vorming worden gegeven in Hengelo. Voor meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles, neem dan contact op met Karin Romeijnders. Dit kan via karin@crescendohengelo.nl. Of kijk eens op onze website, www.crescendohengelo.nl.

Meer berichten