Basteom onmachtig tegen Doesburg

Algemeen

Terechte maar geflatteerde 0-4 nederlaag

STEENDEREN - Basteom heeft de thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper Doesburg kansloos met 0-4 verloren.

Het eerste halfuur speelde Basteom nog prima mee en kreeg ook enkele kansjes, maar toen in de 34ste minuut uit het niets de 0-1 viel, was het met de thuisploeg gedaan. De ploeg kon aanvallend geen vuist meer maken en omdat Doesburg ook niet best speelde was het voor het publiek prettig dat het zonnetje hoog aan de hemel stond, want daardoor viel er nog wel iets te genieten.

Na rust was het al snel 0-2 en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Doesburg hoefde niet meer zo nodig, Basteom kon amper gevaarlijk worden en de wedstrijd sleepte zich naar het einde. De laatste vijf minuten lukte het Doesburg zowaar nog om twee keer te scoren en daarmee werd de enigszins te groot uitgevallen eindstand op 0-4 gebracht.

Volgende wedstrijd:
Zondag 24 februari Angerlo Vooruit 1 – Basteom 1, aanvang 14.00 uur: Sportpark Mariendaalseweg in Angerlo.
Mogelijk dat deze wedstrijd op verzoek van Angerlo Vooruit wordt verzet (!). Beste supporters, volg hiervoor alsjeblieft de media om op de hoogte te blijven. In ieder geval tot volgend weekend in Angerlo.