De kampioenen van het biljarten en darten (v.l.n.r.) Jan Oostland, Chris Willemsen, Wim van Haren en Ben Hamer. Foto: Jan Oostland
De kampioenen van het biljarten en darten (v.l.n.r.) Jan Oostland, Chris Willemsen, Wim van Haren en Ben Hamer. Foto: Jan Oostland

Chris Willemsen wint combi Biljart/Dart beker

STEENDEREN - Traditioneel organiseerde Stichting Welzijn Steenderen eind januari voor haar deelnemers een biljart- en darttoernooi.

Door Daan van der Kolk

Op alle werkdagen zijn groepjes van vier aan 't biljarten en of darten, zo'n 48 deelnemers maken hier momenteel gebruik van. De toernooien worden twee keer per jaar gehouden en wel eind januari en eind september. Iedereen mag mee doen, maar het is geen verplichting.

Zaterdag 26 januari gingen 33 deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje, de strijd met elkaar aan in een gezellige en ontspannen sfeer. Aan het eind van de middag waren de uitslagen bekend en konden door de voorzitter van de Stichting, de heer Geert Postma, de bekers uitgereikt worden. Hij maakte daarbij gebruik van de mogelijkheid de laatste ontwikkelingen weer te geven over de gang van zaken met betrekking tot 'De Kei', de nieuwe aanwinst van de Stichting.

De bekers werden uitgereikt als volgt:
Super-bokaal, gewonnen door Wim van Haren; Biljart-beker: Chris Willemsen; Dart-beker: Ben Hamer en Jan Oostland; Combi Biljart/Dart beker: Chris Willemsen.

Meer berichten