Rita Oldenhave presenteerde een tango, waar gasten van S.H.S op dansten. Foto: Marijke Cornelis
Rita Oldenhave presenteerde een tango, waar gasten van S.H.S op dansten. Foto: Marijke Cornelis

Seniorenvereniging opent 2019 met feestje

Algemeen

HENGELO - Op woensdagmiddag 16 januari heeft Seniorenvereniging Hengelo - Steenderen (S.H.S.) haar nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in zaal Jansen & Jansen in Hengelo, met medewerking van Rita Oldenhave, die voor een gezellige sfeer zorgde met muziek en zang.

Bij binnenkomst in de zaal stond het bestuur bij de deur om iedereen persoonlijk de hand te schudden en de beste wensen voor 2019 te wensen. Er werd namens het bestuur voor iedereen een kop koffie of thee met een door enkele bestuursleden met hun echtgenotes zelfgebakken Nieuwjaarsrolletje aangeboden en dat werd zeer gewaardeerd.

Rita Oldenhave nodigde de voorzitter van S.H.S. en zijn vrouw uit op de dansvloer voor de openingsdans van deze middag. Al snel werd er volop gedanst. Ook werd er geproost op het nieuwe jaar, gevolgd door een vrolijke polonaise waarop de dansvloer al snel vol liep. Op verzoek werd er zelfs een tango gespeeld en gedanst.
Het bestuur van S.H.S. werd later die middag gevraagd om in een kringetje op de dansvloer te gaan staan en de aanwezigen gingen in een grote kring om het bestuur heen staan. Op de muziek van Siërra Madre werd het bestuur even in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun inzet voor S.H.S. De bestuursleden werden er verlegen van.Het optreden van Rita Oldenhave werd afgesloten met het Hengels Volkslied waarbij voorzitter de heer Arnold Grotenhuijs op het podium klom en met Rita mee zong.

Met tot slot nog een serieuze oproep van de voorzitter aan de leden om na te denken of er mensen zitting willen nemen in het bestuur van S.H.S., een hele gezellige vereniging waar saamhorigheid voorop staat, werd de middag werd afgesloten met een verloting waarbij leuke prijsjes te winnen waren.
Een zeer geslaagde en gezellige middag en een goed begin van 2019.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant