Hengelo's Gemengd Koor zoekt nieuwe leden

Algemeen

HENGELO - Het Hengelo's Gemengd Koor geeft dinsdag 25 september een open repetitie voor een ieder die van zingen houdt, in verenigingsverband.

Het repertoire van het koor is zeer gevarieerd: de koorleden zingen nummers van Abba, Simon & Garfunkel, Bob Dylan en ook van Mozart, Schubert, Bortniansky, Cherubini, Piet Stalmeier en Urmas Sisask. Het is bovendien een hele gezellige club, waar men zich vast snel thuis voelt. Het koor heeft 48 leden, waarvan de heren in de minderheid zijn.
Om het jaar wordt een buitenlandse concert-trip gemaakt. Afgelopen zomer was dit naar het Belgische Gent. Hengelo's Gemengd Koor heeft daar twee geslaagde concerten gegeven. Ook geeft het om de twee jaar, samen met het Vordens Mannen Koor, een Kerstconcert in de Willibrorduskerk in Hengelo. Dit jaar op 14 december, geven ze een kerstconcert in het Atrium van De Bleijke. Ook hebben de koorleden hun medewerking toegezegd aan het Pleinen-Feest op 15 december.

Het repetitielokaal is Party-Centrum Langeler, Spalstraat 5 in Hengelo. Het koor repeteert één keer per week op dinsdagavond, onder leiding van Dirigent Rob Mullink en zingen van 19.30 tot 21.30 uur met een pauze van een half uur.
Natuurlijk zijn zangers voor alle partijen welkom maar vooral de bassen en tenoren van ons koor behoeven aan vulling.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant