Bente Reindsen behaalde een derde en Suzan Horsting een eerste plek;  Pupil2 D2. Foto: PR
Bente Reindsen behaalde een derde en Suzan Horsting een eerste plek; Pupil2 D2. Foto: PR

Veelbelovende eerste competitie-helft DOG Baak

BAAK - De eerste voorrondes van de vierde en vijfde divisie zitten er op voor de selectieturnsters van DOG Baak.

In januari startten de meiden van de vijfde divisie het seizoen voortreffelijk. Met maar liefst vijf medailles keerden de turnsters huiswaarts. Dewi Franken behaalde een zilveren medaille bij instap D2. Louke Woestenenk een bronzen plak bij de jeugd1 D2. Bente Reindsen en Suzan Horsting deelden het erepodium bij pupil2 D2. Bente werd derde en Suzan behaalde een gouden medaille. Mila Potic wist knap derde te worden bij de jeugd2 supplement G.
De turnsters van de vierde divisie hebben er al twee voorrondes op zitten en hebben een mooie vooruitgang laten zien zaterdag 3 februari. Emma werd hierbij achttiende, met twee keurige overslagen over de pegasus. Silke Kornegoor behaalde een knappe ahtste plaats in dezelfde categorie, jeugd2 supplement F.
De senioren dames turnden ook een mooie wedstrijd met goede resultaten. Lynn Broodman werd zeventiende, Imme IJsseldijk behaalde een achtste plaats. Ilse Heebink en Zoë Cremers turnden ook een stabiele wedstrijd. Ondanks dat Zoë de dagen voor de wedstrijd nog ziek in bed lag, wist zij een keurige negende plaats te behalen. Ilse werd vijftiende.

De komende periode richt de selectiegroep zich op de laatste plaatsingswedstrijden. Voor de vijfde divisie zal dit 3 maart plaatsvinden en de vierde divisie op 17 maart.

Zaterdag 24 maart houdt DOG Baak in samenwerking met de Sperwer uit Hummelo een pré-instap wedstrijd in de sporthal in Steenderen. Hierbij komen de jongste leden van DOG en diverse gymverenigingen uit de regio in actie.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten