Het Kunstgemaal in Bronkhorst. Foto: PR
Het Kunstgemaal in Bronkhorst. Foto: PR

IJsselbiënnale en poëzievoordrachten 'Dichter op de IJssel' in Bronkhorst

Algemeen

BRONKHORST - In Het Kunstgemaal aan de Veerweg 1 in Bronkhorst worden op zaterdag 12 augustus poëzievoordrachten gehouden. Aanvang 13.00 uur. De toegang is gratis.

Deze poëziemiddag, mede georganiseerd door de dichtersgroepen Omsmeders en Kopwit, is één uit een serie van negen poëzievoordrachten en maakt deel uit van het activiteitenprogramma IJsselbiënnale en 'Dichter op de IJssel'.

Deelnemers aan deze poëziemiddag zijn de dichters Jet Rotmans, Herman Pelgrom, Anna Wiersma, Pieter Bas Kempe, Hans Mellendijk, Bert Scheuter, Louis Radstaak, Helma Snelooper en dichter, zanger en liedjesschrijver André van Gessel samen met muzikant Kees Weitkamp (diverse snaarinstrumenten) en muzikante Jolieke van Osch (zang, gitaar).

Voor het IJsselbiënnale-poëzieproject is een speciale poëziebundel 'Dichter op de IJssel 2017' uitgegeven. Een bundel met negentwintig gedichten, geïnspireerd op de IJssel en het omliggende landschap. Onder meer van dichters die voor de poëziewedstrijd een gedicht inzonden. De bundel is geïllustreerd met afbeeldingen van de IJsselbiënnale-kunstwerken. Verkrijgbaar tijdens de poëzievoordrachten en bij verschillende boekhandels in de regio.


www.hetkunstgemaal.nl

www.dichteropdeijssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden