Het Zelhems Mannenkoor, dirigente Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor, dirigente Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink. Foto: PR

Zelhems Mannenkoor op weg naar kerst

Religie

ZELHEM – Sinds 1993 organiseert het Zelhems Mannenkoor de Kerstsamenzang, wat vanwege corona twee jaar niet is doorgegaan. Wat is het fijn dat men weer samen op weg naar kerst kan gaan, door te luisteren naar het Mannenkoor en om samen bekende kerstliederen te kunnen zingen. Dit jaar zal de Kerstsamenzang op zondag 11 december worden gehouden in de Lambertikerk te Zelhem. Medewerking wordt verleend door het koor onder leiding van Susanna Veerman, pianiste Yvonne Beeftink en trompettist Martin Hiddink. De samenzang op het orgel zal begeleid worden door Wim Does. De toegang is gratis. Wel wordt er een vrije gift gevraagd ter bestrijding van de kosten. Van harte welkom. Aanvang 19.30 uur.

Kerstconcert
Op 17 december organiseert het Zelhems Mannenkoor een kerstconcert in de grote zaal van Camping De Betteld aan de Aaltenseweg 11 in Zelhem. Medewerking wordt verleend door het Zelhems Mannenkoor onder leiding van Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink, het Aaltens Christelijk Mannenkoor ook onder leiding van Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink, Koor Inspiration uit Halle, onder leiding van Marion Leentvaar, pianiste Jorien Mebelder en de Blazersgroep van Crescendo uit Hengelo Gld.
Er zal een afwisselend programma ten gehore worden gebracht door de deelnemende verenigingen. Ter afsluiting van de avond zullen allen samen nog een aantal nummers ten gehore brengen. De toegang is gratis. Wel wordt er een vrije gift gevraagd ter bestrijding van de kosten. Van harte welkom. Aanvang 19.30 uur.
De kerstmarkt die vooraf zou worden georganiseerd door Camping De Betteld zoals eerder is vermeld, gaat niet door wegens te weinig belangstelling.

Eerste Kerstdag
Eerste kerstdag 25 december aanvang 10.00 uur zal het Zelhems Mannenkoor meewerken aan de Kerkdienst in de Remigiuskerk te Hengelo Gld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant