Foto: PR
Foto: PR

Nu gratis pechhulp bij autobedrijf Groot Jebbink

Partnerbijdrage

Valt u onderweg stil? Dan staan ze bij Bosch Car Service Groot Jebbink voor u klaar! Het autobedrijf in Vorden en Zutphen biedt haar klanten nu gratis pechhulp. 

“We willen ons onderscheiden met optimale service”, vertellen Ad van den Vlekkert en Christiaan Lichtenberg, respectievelijk after sales manager in Zutphen en in Vorden. “Autopech is één van de vervelendste zaken om mee te maken. Daarom bieden we onze klanten nu een complete oplossing met gratis pechhulp.”

24/7 pechhulp

De Groot Jebbink pechhulppas staat garant voor 24/7 pechhulp. In de eigen woonplaats, Nederland en ook in de rest van Europa. “Als we iets doen, dan doen we het goed.”

Het complete pakket omvat onder meer vervangend vervoer, ook als u tijdens uw vakantie ergens in Europa stilvalt. Ook starthulp en het vervangen van een lekke band zijn inbegrepen. “We werken samen met absolute specialisten in pechhulp. Deze ervaren organisatie heeft alles in huis om snel hulp te bieden bij pech onderweg”, vertelt Ad.

Pechhulp is gratis voor iedereen die de auto laat onderhouden bij Bosch Car Service Groot Jebbink. Inclusief een persoonlijke pas. Uw auto wordt door de vakmensen in Zutphen en Vorden in topvorm gebracht, zodat u zorgeloos kunt autorijden.

Rapportcijfer 9,3 en 9,1

Bosch Car Service Groot Jebbink is één van de oudste autobedrijven van de Achterhoek. In 1963 startte Driekus Groot Jebbink zijn autobedrijf in Vorden. Tot op de dag van vandaag waarderen klanten het vakmanschap en de gemoedelijke sfeer.

Klanten beoordelen Bosch Car Service Groot Jebbink met een 9,3 (Vorden) en 9,1 (Zutphen) op de site van Klantenvertellen.nl. En dat op een totaal van bijna 1000 beoordelingen.

Christiaan: “Deze mooie cijfers motiveren ons om te blijven verbeteren. Bijvoorbeeld door gratis pechhulp aan te bieden. Ons doel is om auto’s zo goed te onderhouden dat de kans op pech minimaal is.”

Meer weten? www.groot-jebbink.nl/pechhulp

Dit artikel wordt u aangeboden door Bosch Car Service Groot Jebbink. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden