Groene beroepen staan centraal bij het Zone.College. Foto: Jeroen Keep Fotografie

Groene beroepen staan centraal bij het Zone.College. Foto: Jeroen Keep Fotografie

Jeroen Keep Fotografie

Voorlichting over groene beroepen bij Zone.college in Doetinchem

Onderwijs

DOETINCHEM - Het Zone.college in Doetinchem opent op donderdag 21 maart haar deuren voor een inspirerende voorlichtingsavond over mbo-opleidingen in de groene sector. Tijdens deze avond kunnen bezoekers kennismaken met diverse beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden over hun toekomstige carrière in deze sector. 

Zone.college staat bekend om haar praktijkgerichte onderwijsaanpak. Studenten werken vanaf het begin van hun opleiding aan echte beroepsopdrachten, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Denk hierbij aan projecten gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en voedselproductie. Tijdens de lessen en op diverse praktijklocaties ontwikkelen studenten hun vaardigheden en bouwen ze aan een solide basis voor hun toekomstige loopbaan.
Tijdens de voorlichtingsavond presenteert Zone.college diverse groene mbo-opleidingen, zoals Tuin & landschap, Groen, grond & infra, Dierenartsassistent paraveterinair, Veehouderij en Dierverzorging. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière bij Zone.college, is er ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een medewerker van de HR-afdeling. Meer informatie hierover is beschikbaar op de website.

De voorlichtingsavond is van 18 tot 20 uur. De school is gevestigd aan de Gildenbroederslaan 3. Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan eenvoudig via het formulier op de website.


zone.college.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant