De pubquiz in 2019. Foto: Anne Pera

De pubquiz in 2019. Foto: Anne Pera

Pubquiz Lionsclub Bronckhorst

Maatschappij

BRONCKHORST/STEENDEREN - Net als in voorgaande jaren organiseert Lionsclub Bronckhorst weer een Pubquiz. Deze keer in twee edities: op vrijdag 8 april en vrijdag 22 april. De locatie is Dorpsboerderij het Anker in Steenderen, J.F. Oltmansstraat 7. Er is dichtbij voldoende parkeergelegenheid. 

De Lionsclub hoopt weer veel teams te mogen verwelkomen. Meld je tijdig aan want vol is vol. Deelnemers staat een avond met allerlei vragen, onder andere in beeld en geluid, te wachten. Men krijgt 9 series van 10 vragen voorgeschoteld over zeer diverse onderwerpen met halverwege een pauze. Intussen kan men genieten van de hapjes en een drankje.

Teams van vier personen kunnen zich nu al aanmelden bij Walter Stellaart via walter@stellaart.nl of 06 - 81 49 4656. Vermeld daarbij de teamnaam, die best ludiek mag zijn. Teams betalen bij binnenkomst 6 euro per persoon entree. Liefst per pin betalen.

Binnenlopen kan vanaf 19.30 uur en de aanvang van de Pubquiz is 20.00 uur. Om 23.00 uur gaat de deur dicht. Met het entreegeld en ieder drankje en hapje dat men tijdens deze avonden bestelt, ondersteunt men de goede doelen van de club. Meer informatie is te vinden op Instagram, Facebook en op de website Bronckhorst.lions.nl

Lionsclub Bronckhorst
Enthousiast geworden door deze actie en de overige activiteiten van deze club? Kom vrijblijvend kennismaken op de clubavonden op de tweede en vierde woensdag bij Bakker in Vorden. Stuur dan eerst een berichtje naar de secretaris Hannie Zweverink via bronckhorst@lions.nl..

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant