Geert Holterveld signeert. Foto: Liesbeth Spaansen

Geert Holterveld signeert. Foto: Liesbeth Spaansen

Zevende uitgave Geert Holterveld

Cultuur

TOLDIJK - Geert Holterveld heeft zijn zevende uitgave geschreven. “Wellicht de meest aansprekende en de meest persoonlijke ontboezemingen die ik sinds jaar en dag op papier heb gezet”, aldus de schrijver, die ook vier gedichtenbundels uitgaf. “Dat is aan de titel ‘Terugblik van een pleegzorgvader’ al wel af te leiden.” Het boek wordt gepresenteerd op 4 juni om 13.00 uur bij Recreatie- en Zorgboerderij De Bult aan de Beekstraat 13 in Toldijk.

“De Bult is de plaats waar wij in het verleden ons gezin en ons leven met pleegzorg hebben verrijkt”, laat schrijver Holterveld weten. “Deze presentatie is voor mij een blij moment, dat ik graag met familie, vrienden, kennissen en geïnteresseerde lezers wil vieren.”

Aanmelden is gewenst, dan wordt een persoonlijke uitnodiging met het programma verzonden. Wie op deze dag het boek koopt, kan het laten signeren en mag één andere uitgave gratis uitkiezen. Twee voor de prijs van één, zolang de voorraad strekt. Het boek kost ter plaatse 18 euro. Wie via mail bestelt, betaalt 2 euro verzendkosten.


geertholterveld@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant