Het speelkleed met verschillende Zelhemse locaties. Foto: PR
Het speelkleed met verschillende Zelhemse locaties. Foto: PR

Spaar voor het speelkleed van Zelhem

ZELHEM - Vanaf maandag 4 oktober kan je bij Jumbo Hollak in Zelhem sparen voor het speelkleed van Zelhem. Leuk om alvast in huis te halen voor sinterklaas of kerst! De actie loopt zolang de voorraad strekt dus op = op.

Op het speelkleed staan een aantal kenmerkende locaties voor Zelhem. Het gaat dan om de voetbalvelden van ZZC’20, Museum Smedekinck, de Zonnekamp, Smoks Hanne, de kerk en de Coops Molen. Natuurlijk staat Jumbo Hollak Zelhem er zelf ook op. 

Daarnaast een brandweer en politiebureau. Ondanks dat Zelhem geen politiebureau heeft willen kinderen voor het speelplezier natuurlijk wel dat er een politiebureau op staat. Het speelkleed is kwalitatief, sterk en lekker dik.

Hoe werkt de actie?
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Plak je zegels op de spaarkaart. Tien zegels is een volle spaarkaart. Met één volle spaarkaart en bijbetaling van 15 euro ontvang je het speelkleed. De actie loopt tot 8 november 2021. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 14 november 2021 worden verzilverd. Online boodschappen doen helaas niet mee aan deze actie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden