<p>De fotodoeken worden onthuld door bestuursleden André Bijenhof, Willemien Kamphorst en voorzitter Jaap van de Vosse (v.l.n.r.). Foto: PR Zwembad Steenderen</p>

De fotodoeken worden onthuld door bestuursleden André Bijenhof, Willemien Kamphorst en voorzitter Jaap van de Vosse (v.l.n.r.). Foto: PR Zwembad Steenderen

Einde zwemseizoen 2021 nadert voor Burgemeester Kruijffbad

STEENDEREN - En wat voor een seizoen? Dit jaar bestaat het zwembad maar liefst 50 jaar. Ondanks de bijzondere situatie had de activiteitencommissie voor 28 en 29 augustus een feestelijk programma in elkaar gezet en is er samen een gezellig weekend van gemaakt. Op zaterdagochtend hebben de bestuursleden Jaap van de Vosse (voorzitter), Willemien Kamphorst en André Bijenhof de fotodoeken -die een verwijzing zijn naar het 50 jarig bestaan- onthuld. Daarna kon de fototentoonstelling bewonderd worden. Ook kon je je kennis testen over de afgelopen jaren, sommige antwoorden waren daarbij te vinden in de fototentoonstelling. Verder waren dit weekend nog kinderspelen, feestelijk banenzwemmen met een lekker versnapering naderhand. Ook op zaterdagavond een gezellig Dokkie Disco in jaren ‘70 sfeer. De kinderbingo was een groot succes, er zijn vele leuke prijsjes uit gegaan. Voor de kinderen op de zondag een opblaasbare stormbaan en springkussen. Abraham en Sarah kwamen ook nog even buurten tijdens de receptie op zondagmiddag. Kortom een gezellig en vol programma.

Banenzwemmers
Vrijdag 17 september is er voor de trouwe banenzwemmers koffie/thee met wat lekkers. Dit zal zijn na de eerste groep van 9.00 tot 10.00 uur en na de tweede groep van 10.00 tot 11.00 uur. Er geldt nog steeds dat je vooraf moet reserveren voor het banenzwemmen.

Laatste Dokkie Disco dit jaar
Op zaterdag 18 september is er van 19.00 tot 20.30 uur een Dokkie Disco. Helaas al weer de laatste van dit seizoen. De entree is 3 euro per persoon, minimaal zwemdiploma A is verplicht. Deze activiteit is voor kids tot en met 12 jaar. Op deze dag is ook het diploma afzwemmen, heb je je A diploma die dag behaald? Dan ben je ’s avonds van harte welkom op je éérste Dokkie Disco! Ouders zijn deze avond ook welkom op het zwembadterrein op vertoon van QR-code + legitimatie op de CoronaCheck app.

Handjes in de keuken?
Zonder vrijwilligers heeft de stichting geen bestaan. Lijkt het je leuk om -ook als is het eens in de zoveel tijd- op de zaterdagmiddag in de sporthal patat te bakken of voor volgend seizoen in de kiosk van het zwembad te staan voor het bakken van patat? Hoe meer patatbakkers, hoe fijner! Bij interesse/vragen mag je contact opnemen met Simone Cremers (bedrijfsleider), 06-31685315.

Zwemclub Steenderen
Deze zwemclub traint niet alleen in de zomer op het Burg. Kruijffbad. De wintertrainingen zetten zich voort in het zwembad van Doesburg vanaf zaterdag 9 oktober, iedere twee weken van 14.30 tot 15.30 uur. Iedereen met zwemdiploma A over hoger is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website of via e-mail zwemclubsteenderen@gmail.com.

Dankbaar
Zondag 19 september is de laatste dag dit jaar om te komen zwemmen. Het zwembad in Steenderen wil nogmaals benadrukken hoe dankbaar ze is dat er dit seizoen weer gezwommen kon worden en dat er activiteiten konden worden georganiseerd. Dit natuurlijk niet zonder de hulp van alle vrijwilligers die er toch allemaal maar weer klaar voor staan. Dit geldt natuurlijk ook voor de donateurs, club van 100, sponsors, het badpersoneel en natuurlijk de abonnementhouders en zwemmers.
Het zwembad kan altijd vrijwilligers gebruiken, niet alleen tijdens het zwemseizoen, en dit kan zijn op vaste dagen maar ook zeker voor een paar uur op oproepbasis. Op de website staat meer informatie of vraag het eens bij Simone Cremers of je iets kunt betekenen (zie telefoonnummer hierboven).


zwembadsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden