Crescendo houdt amaryllisbollenactie. Foto: PR
Crescendo houdt amaryllisbollenactie. Foto: PR

Amaryllisbollenactie Crescendo weer van start

HENGELO - De Supportersgroep van Muziekvereniging Crescendo organiseert door het jaar heen tal van activiteiten om geld in te zamelen voor de vereniging. Wie kent nou niet de vermaarde dames van de wafelbakkraam, die menig Hengelose feestdag opfleuren met hun heerlijke zelfgebakken wafels?

De jaarlijkse amaryllisbollenactie van de supporters is wellicht minder bekend, maar zeker niet minder leuk. Want wie nu bollen bestelt kan in de donkere wintermaanden genieten van deze prachtig gekleurde bloemen. Een kleurrijk cadeau idee, voor uzelf of iemand anders!

Bestellen kan nog tot 30 juli. De amaryllisbollen worden vervolgens – met instructies voor het planten - begin november geleverd. De levering is zo gekozen dat wanneer de bollen dan direct worden uitgeplant, ze in de wintermaanden zullen bloeien. De amaryllissen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, roze of rood/wit. De bollen kosten 3,90 euro per stuk, 3 stuks voor 11 euro. Betalen bij aflevering.

Bestellen kan - tot 30 juli - op de volgende manieren: via de website www.crescendohengelo.nl, de flyer bij deze krant of telefonisch of per mail bij Evert Wentink: 06-50675905, evertwentink@gmail.com of Ali Luesink: 06-53368518, aliluesink@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden