Dick, Iris en Jolanda Garritsen knippen het lint door van de verbouwde winkel. Foto: Liesbeth Spaansen
Dick, Iris en Jolanda Garritsen knippen het lint door van de verbouwde winkel. Foto: Liesbeth Spaansen

Meer ruimte voor streekproducten bij De Kruisbrink

Dick, Iris en Jolanda knippen het lint door

Door Liesbeth Spaansen

TOLDIJK – Streekproductenwinkel De Kruisbrink in Toldijk is flink verbouwd en gemoderniseerd. “We hebben er geen ruchtbaarheid aan gegeven, vanwege corona. Je hebt snel teveel mensen”, vertelt Dick Garritsen. Dick, zijn vrouw Jolanda en dochter Iris knipten maandagochtend 17 mei gezamenlijk het lint door.

De werkruimte die eerder achter de schuifdeuren verscholen was, is nu bij de winkel getrokken. Er zijn nieuwe stellingen en een nieuwe toonbank, de koelingen zijn vervangen. Nu is over de gehele wand ruimte gemaakt voor streekproducten.

Er waren geen uitnodigingen verstuurd, maar een aantal mensen was aanwezig om het heuglijke feit mee te maken. Zoals vriend Wienand Dunnewind, medewerkster Patricia Beening en Kees Meijer uit Steenderen die het timmerwerk verzorgde en partner Ine. “Ik wil ook de familie Stemerding uit Toldijk bedanken voor het straatwerk en andere werkzaamheden en Peter Wolbrink uit Steenderen die de vloer heeft gelegd. Allemaal bedrijven uit de buurt, dat vind ik belangrijk”, zegt Dick tevreden. Met koffie en een felicitatietaart van Bakkerij ten Have uit Silvolde werd alsnog het een feestelijk momentje.


www.agfgarritsen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden