<p>De winnaar van de wedstrijd 'versier je huis' in Steenderen is Bram Lebbink. Eigen foto</p>

De winnaar van de wedstrijd 'versier je huis' in Steenderen is Bram Lebbink. Eigen foto

Digitale aubade, thuisbezorgde activiteiten en lekkers

Koningsdag/woningsdag in het oranje

STEENDEREN - Wat was het mooi om te zien dat ook in Steenderen massaal de 54ste verjaardag van de koning gevierd is. De dag begon met een korte speech namens het Oranjecomité Steenderen, waarna het hijsen van de vlag volgde. Hierbij bracht een select gezelschap blazers van Nieuw Leven het Wilhelmus ten gehore. Weliswaar vanwege de maatregelen op een leeg plein, maar er is hiervan allemaal digitaal - misschien onder het genot van een oranjebitter of oranje tompouce - genoten en wellicht meegezongen.

Tevens kleurde het dorp prachtig oranje. Wat heeft iedereen ontzettend zijn best gedaan om zijn huis op koninklijke wijze te versieren. Het was een flinke kluif voor de jury om een winnaar te kiezen, maar uiteindelijk heeft Familie Lebbink de begeerde eerste prijs -een kadobon van geschenkenhuis Beuseker- gewonnen, gevolgd door Familie Koedam en Familie van Hal.

Verder zijn er oranje tasjes bezorgd; met leuke knutselactiviteiten en spelletjes voor het hele gezin. Hopelijk dat iedereen thuis allemaal actief de opdrachten hebben uitgevoerd; en uiteraard genoten hebben van het lekkers dat in de tas zat.

De kinderdisco kon dit jaar helaas niet doorgaan op 26 april. Maar zodra de maatregelen het toelaten gaat het comité kijken of de kinderen de voetjes van de vloer kunnen laten gaan op een nader te bepalen datum. Terugkijkend op een zeer mooie dag hoopt het Oranjecomité iedereen volgend jaar massaal te ontmoeten bij de activiteiten tijdens Koningsdag 2022!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden