<p>Felicitaties en bloemen van Wilma Aalderink voor Dinie Gosselink. Foto: Diny Oosterlaken</p>

Felicitaties en bloemen van Wilma Aalderink voor Dinie Gosselink. Foto: Diny Oosterlaken

Vrouwen van Nu afd. Steenderen verrast jubilarissen

STEENDEREN - Het is alweer enige tijd geleden dat Vrouwen van Nu wat van zich heeft laten horen via weekblad Contact. Maar woensdag 21 april was het weer eens zo ver, een mooie zonnige dag om drie leden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. De dames werden thuis verrast met een cadeau, een prachtige bos bloemen en een speech van de voorzitter.

Twee bestuursleden, voorzitter en fotograaf, gingen als eerste langs bij Nel Albers, zij is 25 jaar lid. Nel heeft zich binnen de afdeling en binnen de provincie altijd actief ingezet, onder andere door het geven van vele bloemen workshops. Ook met de tuinclub en de wandelclub was en is ze zeer actief.

Van Nel ging het naar Erna Oostendorp. Erna is 25 jaar lid en zij vervult binnen het bestuur de taak als secretaris met precisie en accuratesse. Verder is ze zeer actief binnen de leeskring en lid van de wandelclub. Last but not least werd Diny Gosselink bezocht, dit van wege haar 50-jarig lidmaatschap! Diny treedt niet graag op de voorgrond, maar bezocht trouw de vele bijeenkomsten van onze afdeling. Ze stond veel in de winkel en naaide de nodige gordijnen voor hun woninginrichtingszaak aan de Landlustweg.                                                                                

De dames werden op deze manier in het zonnetje gezet, omdat het momenteel niet mogelijk is dit in het bijzijn van het voltallige bestuur te doen. En… met de belofte dat, zodra er weer een bijeenkomst mogelijk is, met elkaar het glas wordt geheven op deze geweldige jubilarissen!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden