Opening van De Kei in Steenderen

Opening van De Kei in Steenderen

STEENDEREN - Eindelijk gaat het toch gebeuren! Buurt- en activiteitencentrum De Kei wordt officieel geopend en heeft Open Dagen op zaterdag 10 en zondag 11 oktober. Verder zal de hele maand oktober in het teken staan van de opening, doordat er allerlei eenmalige activiteiten worden georganiseerd, om de mensen te laten proeven wat er allemaal mogelijk is.

Gebruik maken van een tijdslot tijdens de Open Dagen!
Nadat in maart de opening werd afgelast, vanwege de Coronacrisis, is nu besloten de opening in aangepaste vorm door te laten gaan. Er wordt iets bijzonders van gemaakt en gaan werken met tijdslots. In dit geval is een tijdslot dus geen sluiting maar een opening! Uniek dat dit ook in Steenderen wordt toegepast.
Op zaterdag 10 oktober zal eerst de officiële opening in een besloten groep plaatsvinden. Vanaf 11.30 tot 17.00 uur kunnen geïnteresseerden in kleine groepjes rondgeleid worden in het gebouw. Men kan zich hiervoor aanmelden door via de website een ticket voor een tijdslot te reserveren.
Ook op zondag 11 oktober is er de mogelijkheid van 11.30 tot 17.00 uur rond te kijken. Ook hiervoor is het gewenst een ticket te reserveren.

Openingsmaand
De activiteiten van de Openingsmaand zijn via de website te vinden. Allerlei workshops en gastlessen zijn te reserveren. De bedoeling is dat mensen worden geenthousiasmeerd om mee te helpen de sociale interactie in Steenderen te bevorderen. Ook voor de kinderen is er in de week van de herfstvakantie van alles te doen. Na afloop wordt van iedere activiteit verslag gedaan, dus houd hiervoor de website en Facebookpagina in de gaten. Ook voor de activiteiten is er een overzicht en aanmeldknop om een ticket te bemachtigen.
Let wel, vol is vol!

www.dekeisteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden