AeroFitt zet kinderen buiten aan het sporten

Algemeen

VORDEN - Nog geen half uur nadat op 21 april duidelijk was geworden dat de sportscholen nog niet open mochten was Aerofitt al online aan het brainstormen over wat er dan wel mocht: buitensportactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. En die zijn er nu bij de vestigingen in Hengelo, Didam, Duiven, Zelhem en Zutphen. Voor alle kinderen toegankelijk,zoals premier Rutte vroeg.

Die bewuste dag was voor vele sportscholen een spannende. Gehoopt dat met voorzorgsmaatregelen de deuren weer iets open konden. Dat ging helaas nog niet door maar de oproep, ook aan verenigingen, voor buitensport voor kinderen was niet aan dovemansoren gericht. In overleg met de gemeenten verzorgt AeroFitt daarom nu veel buitengroepslessen. Met een ruim aanbod zoals bootcamp, yoga, dance en nog veel meer. Voor iedere leeftijdsgroep is er wel iets te vinden.

Spelregels
AeroFitt hanteert de RIVM-richtlijnen om alles veilig, eerlijk en goed te laten verlopen. Zo is online reserveren verplicht en is er een Kiss&Ride. Gezondheid staat voorop en AeroFitt, RIVM en de gemeente verwachten ook van de kinderen en de ouders dat zij zich aan de voorschriften houden.
De eerste lessen hebben inmiddels plaatsgevonden en AeroFitt is trots op de positieve reacties: ”Fijn dat er iets wordt aangeboden voor ieder kind en dat het geheel vrijblijvend is”
Voor iedereen boven de 18 jaar blijft AeroFitt doorgaan met online groepslessen, fitness- en ontspanningsoefeningen. Deze zijn te vinden op de website van AeroFitt en op de facebookpagina: facebook/aerofitt.


www.aerofitt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant