Voortgang Kavelruil Bronckhorst tijdens coronacrisis

Algemeen

BRONCKHORST - Het zijn uitzonderlijke tijden. Voor de inwoners van Bronckhorst maar ook voor de projectgroep Kavelruil Bronckhorst. Als gevolg van de coronacrisis liggen de werkzaamheden van de kavelruilcoördinatoren van het Kavelruilproject Bronckhorst nagenoeg stil.

Keukentafelgesprekken opgeschort
Er worden momenteel geen gesprekken gevoerd aan de keukentafel. Zaken die via de e-mail en/of telefonisch geregeld kunnen worden gaan wel door. Het overleggen via videobellen is een alternatief om met elkaar te kunnen spreken. In de praktijk blijkt dat bij vertrouwelijke gesprekken het gewenst is om elkaar toch in elkaars (fysieke) aanwezigheid te kunnen spreken.
Om deze reden zijn alle keukentafelgesprekken voorlopig opgeschort tot na 28 april 2020. Of de coördinatoren na 28 april weer aan mogen schuiven aan de keukentafel is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen van de overheid. Deze maatregelen worden vanuit het project opgevolgd.

Aanmelden belangstellenden kavelruil
Grondeigenaren die zich in 2017/2018 of in de afgelopen tijd hebben aangemeld met interesse voor een kavelruil, hoeven zich niet nogmaals aan te melden. Leden van de projectgroep hopen dat ze iedereen die zij nog niet hebben gesproken in de komende zomerperiode kunnen benaderen voor het inplannen van een keukentafelgesprek. Eigenaren die zich nog niet eerder hebben aangemeld kunnen zich alsnog aanmelden voor een keukentafelgesprek. Dit kan door een e-mail te sturen naar kavelruilbronckhorst@pratensis.nl met daarin de benodigde contactgegevens.

Meer informatie?
Wie aanvullende vragen of opmerkingen heeft over dit bericht of het kavelruilproject, kan mailen of bellen met onderstaande personen. Ook concrete ruilvoorstellen kunnen worden gedeeld via de mail en/of telefonisch.
Kavelruil Bronckhorst wordt mede mogelijk gemaakt door een POP subsidie van de Europese Unie. POP is het plattelandsontwikkelingsprogramma van het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB). De projectuitvoering is in handen van Pratensis en Stichting Kavelruil De Graafschap in opdracht van de gemeente Bronckhorst.

Hennie van Binsbergen (Stichting Kavelruil De Graafschap): kavelruildegraafschap@gmail.com, 06-31 17 65 78.
Miriam Leferink (projectsecretaris Pratensis): kavelruilbronckhorst@pratensis.nl, 06-461 41 701.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant