Vrijwilligers van de koekverkoop voor Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Foto: Stichting Dom.Rep
Vrijwilligers van de koekverkoop voor Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Foto: Stichting Dom.Rep

De kruid- en notenkoek is op

Opbrengst naar Kinderhulp Dominicaanse Republiek

STEENDEREN – "Wanneer de vele vrijwilligers zich melden in de zaal van de Seven Steenen en Big Bread voor de jaarlijkse kruid- en notenkoekverkoop, geeft dat steeds opnieuw een bijzonder en heel warm gevoel", vertellen de vrijwilligers van Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Alle koek werd verkocht en met de opbrengst, ondersteund door Wilde Ganzen, kunnen de beoogde medische hulpmiddelen aangeschaft worden.

Het stichtingsbestuur is blij met de vele mensen die betrokken zijn en hun steentje bijdragen om de kinderen van hun projecten in de Dominicaanse Republiek te helpen. Bestuurslid Chris van den Brink van de Stichting heette de vrijwilligers welkom en kondigde ook de aanstaande veranderingen binnen het bestuur aan. Hierover volgt later dit jaar meer informatie.

Voor sommige vrijwilligers is het een soort reünie, omdat ze elkaar alleen bij deze gelegenheid ontmoeten. Een aantal andere vrijwilligers deed voor de eerste keer mee en wil dat ook volgend jaar weer doen. Het weer leek niet zo best te worden, maar gelukkig bleef het droog en was de verkoop zeer succesvol.

De stichting bedankt de inwoners van de voormalige gemeente Steenderen voor het kopen van de koeken en de Seven Steenen en Big Bread, de COOP en de Welkoop voor de wederom prettige samenwerking. De allergrootste dank gaat uit naar de vrijwilligers. Het bestuur hoopt ook volgend jaar weer een beroep op hen te mogen doen.

Meer berichten