Regiovoorzitter Ben van Raaij en de twee doorgewinterde vrijwilligers, Roelof Pelgrum en Diny Aalberts. Foto: Jos Lohuis
Regiovoorzitter Ben van Raaij en de twee doorgewinterde vrijwilligers, Roelof Pelgrum en Diny Aalberts. Foto: Jos Lohuis

Diny Aalberts en Roelof Pelgrum jubileren bij Zonnebloem Steenderen

STEENDEREN – In de jaarvergadering van de Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. van 3 februari zijn Diny Aalberts uit Olburgen en Roelof Pelgrum uit Steenderen gehuldigd voor het feit dat zij 25 jaar vrijwilliger zijn. Ben van Raaij, voorzitter van de regio-afdeling IJsselstreek speldde hen een gouden insigne op en overhandigde de bijbehorende oorkonde.

"Ik heb de afgelopen jaren al heel wat speldjes uit mogen reiken, maar dit is de eerste keer dat ik een man mag huldigen. Top! Beste Diny en Roelof, bij deze mag ik jullie letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten."

Diny is een echt bezige bij die rond haar Zonnebloem-gasten zwermt. Naast het bezoekwerk dat Diny doet, is zij betrokken bij diverse afdelingsactiviteiten. Zij gaat bij gasten langs met uitnodigingen voor activiteiten en ook de lotenverkoop is bij haar in goede handen.
Roelof is een echt manusje van alles, als het even kan helpt hij. Naast wijkheer verkoopt hij volop loten en net als Diny heeft hij vele vaste klanten. Roelof is verkeersregelaar bij de Zonnemiddagen, vakantievrijwilliger en lid van de werkgroep Roll-over Bronckhorst.

In diezelfde vergadering nam Ada Rutjes afscheid als vrijwilliger. Het insigne voor 25 jaar Zonnebloem-vrijwilliger heeft Ada 5 jaar geleden al mogen ontvangen. Met enthousiasme heeft zij zich gedurende die jaren ingezet voor de gasten van de afdeling. Een welgemeend dankjewel aan haar adres.


www.zonnebloem.nl/steenderen

Meer berichten