De jubilarissen van s.v. Steenderen en v.v. Baakse Boys, nu samen SV Basteom. Huub van den Berg ontbreekt op de foto. Foto: PR
De jubilarissen van s.v. Steenderen en v.v. Baakse Boys, nu samen SV Basteom. Huub van den Berg ontbreekt op de foto. Foto: PR

SV Basteom huldigt trouwe leden tijdens Nieuwjaarsreceptie

STEENDEREN – Tijdens de nieuwjaarbijeenkomst was het bomvol op het sportpark Het Hooge Wessel in Steenderen, de thuisbasis van fusievereniging SV Basteom.

Allereerst was er om 13.00 uur de aftrap van een onderling toernooi, waar veel leden zich na de kerst- en nieuwjaarsactiviteiten weer konden uitleven met het mooie voetbalspelletje. De prima weersomstandigheden maakten het mogelijk dit te doen, zonder dat de velden daar veel onder te lijden hadden in deze winterperiode.

Om 15.00 uur was er vervolgens een ingelaste ledenvergadering in verband met de benoeming van kandidaat-penningmeester Joop Heebink tot penningmeester van SV Basteom.

Aansluitend was er de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Henk Onstenk, die kort terugblikte op het achterliggende jaar 2019 en de verwachtingen voor 2020 uitsprak. De nieuwjaarstoespraak van de voorzitter eindigde met de huldiging van een groot aantal trouwe clubleden, zowel van s.v. Steenderen als van v.v. Baakse Boys.

Daarbij werden de volgende personen in het zonnetje gezet:
Jos Sesink, Hermien Sesink, George van Aalst, Jürgen van Aalst, Maureen Vervelde, Wim van Haren, Peter Rudolf en Rowald Frank zijn gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap. Marco Hissink, Ruud Hartjes en Huub van den Berg waren 25 jaar lid van de club.

Dat het daarna nog lang gezellig en sfeervol bleef in de kantine van de voetbalclub zal niemand verbazen.

Meer berichten