Foto: GinoPress B.V.
Foto: GinoPress B.V.

NIEUWE INFORMATIE 34-jarige vrouw omgekomen bij ongeval in buitengebied van Hengelo Gld.

HENGELO GLD. - Op vrijdagmiddag 10 januari heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden in het buitengebied tussen Zelhem en Hengelo Gld. Hierbij is een 34-jarige vrouw uit Aalten om het leven gekomen. De hulpdiensten werden kort voor half drie opgeroepen voor het éénzijdige ongeval bij de kruising van de Rijnweg en de Pinselweg. Een kleine vrachtwagen wagen met daarachter een trailer botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

Volgens omstanders zou een pony die in de trailer werd vervoerd er bij de klap uit zijn geslingerd. Het dier is gecontroleerd door een dierenarts maar is niet ernstig gewond geraakt. In de wagen zat ook een hond, die na de crash is weggelopen. Omstanders en hulpdiensten hebben de hond, een Duitse herder, in de buurt gevonden en proberen hem te vangen.

Het 34-jarige slachtoffer was de bestuurster en tevens enige inzittende van het voertuig. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

De politie meldde eerder vandaag dat het slachtoffer een 24-jarige vrouw uit Groenlo was maar trok dit bericht rond half acht terug op Twitter, en gaf aan dat het om een 34-jarige vrouw uit Aalten gaat.

Meer berichten