In het tulpenwinkeltje van Horstink staat Ans Snelder, een oude bekende voor de klanten van Jordi Wesselink. Foto: PR
In het tulpenwinkeltje van Horstink staat Ans Snelder, een oude bekende voor de klanten van Jordi Wesselink. Foto: PR

Tulpen bij Boerderijwinkel Horstink

STEENDEREN/RHA - Van januari tot Pasen verkopen Tom en Monique Horstink ook tulpen. De tulpen van IJsseltulp, ook wel bekend als de Toldiekse tulpen, zullen in bossen en schoven verkrijgbaar zijn in het tulpenwinkeltje achterin de boerderijwinkel.

Al jaren verkopen ze bij Horstink de prachtige Toldijkse tulpen van Jordi en Arjan Wesselink van IJsseltulp. Zij begonnen in 2000 met het telen van tulpen in de kas aan de Hardsteestraat in Toldijk. Vers gesneden uit de kas verkochten ze tulpen aan bloemenwinkels, boerderijwinkels en in hun winkel bij de kas. Na enkele jaren werd de kas in Toldijk aan de krappe kant en in 2004 kwam er een nieuwe tulpenkas in Empe bij. De verkoop van IJsseltulpen nam een vlucht.
Afgelopen jaar besloten de broers om te kas in Toldijk te sluiten en de tulpen alleen nog in Empe te kweken. Daarmee kwam er ook een eind aan de verkoop in de kas in Toldijk.
Om toch alle trouwe klanten in de gelegenheid te stellen te genieten van de verse tulpen van IJsseltulp hebben Arjan en Jordi Wesselink aan Tom en Monique Horstink gevraagd om de verkoop van tulpen in deze regio voort te zetten. En dat doen ze natuurlijk graag.
Verse tulpen in alle kleuren en vormen, zo uit de kas van IJsseltulp nu ook bij Horstink verkrijgbaar: per bos, wikkel, enkele kleur, gemengd, maar ook de iets kortere tulpen, het is hetzelfde assortiment als in de kas in Toldijk. Natuurlijk zullen ook de populaire tulpenschoven bij hen verkrijgbaar zijn.
Monique en Tom doen hun best om samen met Jordi en Arjan Wesselink van IJsseltulp dezelfde kwaliteit en versheid te blijven bieden. De verse tulpen gaan rechtstreeks uit de kas in Empe op weg naar het tulpenwinkeltje in Rha. Korte lijnen is verse tulpen, om lang van te genieten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden