Turnsters van de vierde divisie (v.l.n.r.): Lynn, Noa, Louke, Chayenne, Silke en Emma. Foto: Mandy Mennnink
Turnsters van de vierde divisie (v.l.n.r.): Lynn, Noa, Louke, Chayenne, Silke en Emma. Foto: Mandy Mennnink

Lynn turnt zich naar brons in Winterswijk

BAAK/WINTERSWIJK - De turnsters van DOG Baak die uitkomen in de vierde divisie turnden zaterdag 7 december hun eerste voorronde in Winterswijk. En met succes. Lynn turnde goed gefocused en strak, wat werd beloond met een bronzen medaille.

Noa trapte de wedstrijd af in de categorie instap D1. Ze ging perfect van start op sprong en brug. Ze behaalde zelfs de hoogste score op brug. Helaas moest ze vroegtijdig de balk verlaten maar op vloer herpakte Noa zich fantastisch. Ze turnde een strakke oefening. Ze behaalde uiteindelijk een negende plaats. Een keurige prestatie.

In de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan de juniorturnsters. Ook bij hen prima resultaten. Emma overwon meerdere malen haar angsten en werd 29ste. Louke kwam voor het eerst uit in de vierde divisie, een stap omhoog dus voor haar dit seizoen. Ze turnde erg stabiel en wist met de radslag op de balk te blijven staan. Een 16de plaats voor haar. Silke turnde deze wedstrijd erg strak. Met name haar sprong werd hoog beoordeeld. Ze eindigde knap zevende in het grote deelnemersveld.

Tijdens de derde ronde was het de beurt aan Chayenne en Lynn. Voor Chayenne een leeftijdscategorie omhoog en dus nieuwe eisen, maar ze turnde erg stabiel en wist keurig op balk te blijven met boogje achterover. Ze eindigde als achtste. Lynn was vanaf het begin goed gefocused en strak. Ook zij bleef op balk met losse rol en radslag. Ze mocht uiteindelijk zelfs de bronzen medaille in ontvangst nemen, een topprestatie.

Zondag 22 december komen er nog aantal turnsters in actie op het kerstballentoernooi in Deventer. Op 11 januari is het de beurt aan de vijfde divisie turnsters. Zij turnen dan de eerste voorronde in Winterswijk. 18 januari staren ook de zeste divisie turnsters in Harfsen. Allen veel succes gewenst!


www.dogbaak.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden