Erik de Greef heeft verschillende campers staan om uit te kiezen
Erik de Greef heeft verschillende campers staan om uit te kiezen (Foto: PR)

Mijncamperhuren.nl biedt totaalpakket aan service

HENGELO – Mijncamperhuren.nl is het bedrijf van Erik de Greef. "Een uit de hand gelopen hobby", lacht hij. "Maar erg leuk. Ik krijg energie van de mooie verhalen waar de vakantiegangers mee terugkomen." Erik rolde in de camperverhuur met zijn eigen camper en biedt nu dertien campers aan. "Een aantal voor de volledige ontzorging van verhuur voor de eigenaar en de andere zijn van particulieren die ze voor en/of na hun eigen vakantie graag verhuren. Ik bemiddel hierin."

Erik de Greef heeft het kamperen met de paplepel meegekregen. "We gingen altijd met de caravan op vakantie. Toen ik eenmaal mijn eigen gezin had, kocht ik een vouwwagen. Die is inmiddels ingeruild voor een camper. Wie een caravan heeft, maakt een lange rit naar een mooie, vaak gereserveerde plek en staat daar een paar weken. Maar wie een camper heeft, pakt in en vertrekt, rijdt een paar uurtjes, gaat staan op een leuke plek en vertrekt na een dag of drie genieten van de omgeving."

Wie een camper wil huren, wordt uitgenodigd in de showroom. Daar worden na ontvangst met koffie, de campers uitgebreid bekeken. "Ik geef een uitgebreide rondleiding. De campers zijn zo volledig mogelijk uitgerust. Er is bestek en er zijn tuinstoelen bijvoorbeeld. Huurders hoeven bij wijze van spreken alleen hun kleren mee te nemen." Omliggende camperverhuurbedrijven ziet hij niet als concurrent. "We hebben totaal geen last van elkaar."

Als functioneel applicatiebeheerder van de lokale overheid kent Erik zijn vak en is er energie gestoken in het maken van een website en een online 'Zoek en Boek' systeem voor zijn bedrijf. "Ik heb de verschillende applicaties gekoppeld, zo is er een iDeal koppeling die de administratie voor betalingen weer bijwerkt."

Wie een camper huurt, krijgt de mogelijkheid om een rijvaardigheidstraining te volgen. Deze dient meerdere doelen. "Je mag met rijbewijs B zo in een camper van meer dan 3000 kilogram zwaar gaan rijden. Door de training wordt de angst om met een camper te rijden verminderd. Daarnaast leer je de camper beter kennen en is er minder snel schade." Na een uurtje theorietraining met enkele tips, wordt twee uur in het dorp rondgereden en geoefend met slalommen en bochtje achteruit.

Mijncamperhuren.nl biedt naast camperverhuur en stalling ook verhuur van motortrailers voor een motorvakantie. "Dan kun je uitgerust beginnen aan de bergtochten in de Dolomieten of de Pyreneeën." Camperhuurders kunnen meteen een trailer voor motoren kiezen.

Open dag
Belangstellenden kunnen zaterdag 9 november kennismaken met Erik de Greef en een kijkje nemen in de showroom, waar verschillende campers, variërend van 2 tot 7 personen staan opgesteld. De eerste twaalf huurders in 2020 krijgen die ochtend een rijvaardigheidstraining, verzorgd door een rijschool uit de buurt, cadeau. Wil je ook deze training volgen, boek dan nu alvast een camper voor volgend jaar.

Belangstellenden zijn welkom van 9.00 tot 18.00 uur.

Mijncamperhuren.nl
Wichmondseweg 23a, 7255 KX Hengelo Gld.
Telefoon: 06 1084 6644
E-mail: info@Mijncamperhuren.nl
Website: www.mijncamperhuren.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Mijncamperhuren.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden