Dansen en dineren tijdens Dinnershow. Foto: Roderic Kreunen
Dansen en dineren tijdens Dinnershow. Foto: Roderic Kreunen

Dinnershow met vier ondernemers samen

HENGELO – "Binnen drie dagen was het uitverkocht", lacht Martine Hendriksen van Martine Hair + Beautysalon uit Hengelo. Zij organiseerde samen met Jessi Frederiks, Richard Jansen, Yvonne Bremer in Zaal De Jongens deze Dinnershow. Honderd klanten, niet alleen uit Hengelo maar ook uit Deventer, Doetinchem, Lochem en omstreken genoten van een supergeslaagde avond.

De zaal had een metamorfose ondergaan, want net als bij de Dinnershows in Aalsmeer stonden er tafels klaar met witte tafelkleden en zilveren kandelaars. Gasten, een mooie mix van mannen en vrouwen, werden ontvangen bij de rode loper en voordat zij naar hun tafels werden geleid, legde een fotograaf alle prachtige beelden vast.
Gedurende de avond genoten de gasten van een viergangendiner en een wervelende haar-, make-up- en modeshow, muzikaal omlijst door een salsashow en muzikanten.
"We hebben lovende, enthousiaste reacties ontvangen. Het was echt heel bijzonder", aldus Martine. "Er staan nu nog zestig mensen op de wachtlijst, dus we gaan brainstormen over een vervolg."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden