Spektakel, mimiek en stil spel bij UVV

HENGELO – Leden van de UVV genoten woensdagmiddag 11 september in Ons Huis in Hengelo van een gezellige middag met medewerking van het komisch duo Turbo Toos en Super Stien. Na een welkom door voorzitter van de UVV Grady Wentink aan leden en het duo wenste zij iedereen een fijne middag toe.

Turbo Toos en Super Stien zijn twee zussen uit de regio Nijmegen. Zij kwamen op de solex de zaal binnen om het een en ander te vertellen uit hun turbulente leven. Het was een hilarisch schouwspel om te zien hoe ze het podium beklommen, maar het lukte. Zij gaven een nauwkeurig verslag van een schoonheidsbehandeling waarvan het resultaat niet geheel geslaagd was en over de hobby van Toos en Stien. Zij breien, met een breibewijs, een gympakje of een string. Op de maat van muziek werden er dansjes gedaan wat toch menig zweetdruppel kostte. Met een stoel op de tafel om er na veel geklauter bovenop te gaan staan, bepaalden ze een route waar rond te vliegen en te landen. Een onverwacht telefoontje gooit alles in de war. De dames klommen van de tafel, startten de solex en stoven de zaal uit.

In de pauze met een consumptie werden de bekende lootjes verkocht, waarna het programma vervolgd werd. De dames stonden in nette 'Hote confiture', want ze waren naar de Queen van Engeland geweest. Dat was een heel bijzondere ervaring die met de dames werd gedeeld. De demonstratie paaldansen maakte bij het publiek de lachspieren los. Tot slot van deze geslaagde gezellige middag, werd het duo Turbo Toos en Super Stien bedankt voor hun spektakel, hun mimiek en stil spel, een geweldig optreden.

Na de trekking van de loten werd allen een welthuis gewenst en hopelijk een weerzien op de volgende activiteit van de UVV, de Fancy-Fair op 13 november in Ons Huis, aanvang 14.00 uur.

Meer berichten