De Zwem4daagse is veel meer dan alleen baantjes trekken, de activiteitencommissie organiseert elke avond weer leuke, spannende activiteiten zoals aquabal. Foto: Zwembad Steenderen
De Zwem4daagse is veel meer dan alleen baantjes trekken, de activiteitencommissie organiseert elke avond weer leuke, spannende activiteiten zoals aquabal. Foto: Zwembad Steenderen

Zwem4daagse: hele week feest op zwembad Steenderen

STEENDEREN – De jaarlijkse feestweek op het Burg. Kruijffbad in Steenderen is dit seizoen van maandagavond 17 juni tot en met vrijdagavond 21 juni. Dokkie Disco volgt op zaterdag 22 juni.

De Zwem4daagse is veel meer dan alleen baantjes trekken want de activiteitencommissie organiseert elke avond weer leuke, spannende activiteiten zoals aquabal, muntjes duiken, buikschuifbaan, spijkerbroekhangen, demonstratie rugby en dansgroep DOG Baak en nog veel meer. Deelnemers mogen gerust twee of drie dagen zwemmen maar zwem je vier van de vijf avonden mee dan verdien je natuurlijk een medaille. Er zijn drie startgroepen voor zwel kinderen als volwassenen, de eerste groep start om 19.00 uur. Inschrijfformulieren kun je ophalen bij de kassa van het zwembad of downloaden op de website.

De voorverkoop is tot en met zondag 16 juni; de prijzen voor deelname zijn inclusief zaterdagavond 22 juni gratis toegang tot de Dokkie Disco zaterdagavond of een consumptie voor alle volwassenen. Vrijdagavond is natuurlijk de afsluitende feestavond. Traditiegetrouw zorgen vele ouders, grootouders, familie en vrienden ervoor dat de dappere zwemmers deze laatste zwemavond een warm onthaal krijgen.

Zaterdag 22 juni Dokkie Disco
De zwemvierdaagse wordt afgesloten met Dokkie Disco, dit jaar op zaterdagavond na de zwemvierdaagse! Deelnemers aan de zwemvierdaagse kunnen met hun kaart gratis deelnemen. Niet-deelnemers aan de zwem4daagse zijn natuurlijk ook zeker welkom op dit discofeest op het zwembad, zij betalen het normale Dokkie-tarief. Let op: A-diploma is verplicht.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden