Foto: Mike Hobelman

Hanskamp Hovenier heeft alles in eigen hand

ZELHEM- Wieger Hanskamp is jong, ambitieus en heeft een gezond portie ondernemersbloed. Al sinds 2011 heeft Wieger zijn eigen hoveniersbedrijf en werkt hij met een team enthousiaste collega's in de hele Achterhoek. "Werken is voor mij geen moeten, ik doe het graag." Hanskamp Hovenier werkt voor particulieren en bedrijven en heeft alle kennis en ervaring, vanaf het eerste ontwerp tot de definitieve realisatie in eigen beheer.

Door Walter Hobelman

"De afgelopen jaren heb ik voortdurend geïnvesteerd in materiaal en vakmanschap. Daardoor kunnen wij flexibel en efficiënter werken en zijn nauwelijks afhankelijk van anderen. Grondverzetmachines, eigen stratenmakers, een vakkundige boomverzorger met klimtechniekkwaliteiten, we regelen het allemaal zelf", vertelt Wieger.

De hovenier geniet van zijn werk. "Pas als ik zelf tevreden ben over het werk dat wij hebben afgeleverd is het goed. Dat is onze norm", legt hij uit. Grote aanlegopdrachten vindt Hanskamp het mooist. "Echt helemaal vanaf nul beginnen met ontwerpen in voortdurend overleg met de klant en pas weggaan als de laatste details daadwerkelijk zijn gerealiseerd en afgewerkt, dat is mooi." En uiteraard blijft Hanskamp Hoveniers dan ook graag betrokken bij het onderhoud van het project. "Daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden, die we in overleg met de klant vast kunnen leggen in een contractvorm. Men betaald voor het onderhoud dan een vaste prijs. We maken afspraken over de frequentie (bijvoorbeeld 3 keer per jaar) of dat de klant ons zelf benaderd wanneer er onderhoud nodig is."

Naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kan men bij Hanskamp Hovenier ook terecht voor het ontwerpen en bouwen van tuinhuisjes of veranda's. "We leveren maatwerk en plaatsen het zelf, net als het tuinwerk.

Hanskamp Hovenier is gevestigd aan de Doetinchemseweg 79 in Zelhem. Op de website www.hanskamphovenier.nl is alle informatie te vinden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of prijslijst kan men altijd contact opnemen: telefoon: 06 22 841 333 of mailen naar: wieger@hanskamphovenier.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Hanskamp Hovenier. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten