Medewerksters Anniek Hermans en Wilma Jansen van eetcafé Jansen & Jansen bedachten het All You Need Is Love-weekend. Foto: Luuk Stam
Medewerksters Anniek Hermans en Wilma Jansen van eetcafé Jansen & Jansen bedachten het All You Need Is Love-weekend. Foto: Luuk Stam

'Valentijn is er ook voor mensen die het lastig hebben'

Eetcafé Jansen & Jansen geeft vier etentjes weg tijdens All You Need Is Love-weekend.

Door Luuk Stam

Iedereen verdient een mooie Valentijn, dat dachten medewerkers Wilma Jansen en Anniek Hermans van eetcafé Jansen & Jansen in Hengelo toen zij het All You Need Is Love-weekend bedachten. Eigenaar Marco Jansen denkt er net zo over. "Er zijn zoveel mensen die het lastig hebben", stelt hij. "Bijvoorbeeld door financiële problemen, door ziekte of door het verlies van een naaste. Op de dag van de liefde willen wij juist ook hen een mooie avond bieden."

Valentijnsdag is hier voor de gelegenheid uitgebreid tot een heel weekend. Op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 februari stelt het eetcafé een tafel beschikbaar voor mensen die om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd doormaken. Zij kunnen hier de hele avond kosteloos eten en drinken. Daarvoor moeten ze wel eerst aangemeld worden door familieleden, vrienden of bekenden.

Door te mailen naar het eetcafé kunnen mensen iemand uit hun omgeving aanmelden die het in hun ogen verdient om een avondje lekker verwend te worden. Dit kan een alleenstaande of een stel, maar ook een heel gezin zijn. Uit alle inzendingen kiest Jansen & Jansen vier verhalen. De mensen die in die verhalen naar voren komen, krijgen een persoonlijke uitnodiging om tijdens één van de avonden te komen eten. Alleenstaanden mogen iemand als gezelschap meenemen.

Net als alle andere gasten zullen de uitverkorenen deze avond gezellig dineren in het eetcafé dat gedurende het All You Need Is Love-weekend geheel in Valentijnsferen gehuld zal zijn. De aankleding is romantisch met rode harten en roosjes, er zijn speciale liefdesgerechten te krijgen en er is akoestische muziek van de dames van Infidelity uit Keijenborg.

Aanmelden kan via info@eetcafejansenjansen.nl. Alle verhalen en persoonlijke gegevens worden met uiterste discretie behandeld.

Meer berichten