Eva Schuurman komt een tweede keer naar de Flopbieb in Toldijk. Foto: Huub Louppen
Eva Schuurman komt een tweede keer naar de Flopbieb in Toldijk. Foto: Huub Louppen

Reprise voor schrijfster Eva Schuurman

TOLDIJK - Op dinsdagavond 22 januari is Eva Schuurman voor de tweede keer te gast in de Flopbieb in J.J.C. Flophouse aan de Hoogstraat 15 in Toldijk. Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar. Om 20.00 uur begint Eva met haar voordracht.

Eva Schuurman is schrijfster, dichteres, ambtenaar van de burgerlijke stand in Bronckhorst, won in 2003 de Wim Sonneveld-Prijs, schrijft columns in weekblad Contact en is sinds mei 2017 Dichter des Achterhoeks.
Op 14 juni 2018 lanceerde ze haar bundel Kleine Trampolines. Zij zal ook deze keer haar luisteraars vermaken met haar mooie verhalen en gedichten. De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond voor alle belangstellenden uit Toldijk en omgeving.

Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar en om 20.00 uur begint Eva met Schuurman het eerste deel van haar voordracht. Rond 20.30 uur is er pauze met gelegenheid om een drankje (op eigen kosten) te drinken en de mogelijkheid om de Flopbieb te bezoeken. Om 21.00 uur start het tweede deel voordracht en zal rond 21.30 uur afgesloten worden.

Bij de uitgang staat een bus waarin een vrije gift kan worden gedaan ter bestrijding van de onkosten. Wie zeker wil zijn van een plaats, kan zijn of haar naam op de intekenlijst in de Flopbieb zetten óf een mailtje sturen naar flopbieb@hotmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden