Foto:

Mooie kans voor Keijenborg in 2019

KEIJENBORG - Burgergroep 'Goed Idee..? Denk mee..!' ziet een actieve toekomst voor Keijenborg met de realisatie van Multi Functionele Accommodatie.

"Het ambitieuze plan en ontwerp welke op 10 december is gepresenteerd, biedt een geweldige kans voor Keijenborg waar ook de politiek eens heel serieus én snel naar moet kijken," aldus voorzitter Jan Kemp. "Je krijgt als politiek ook maar een keer in de, zeg maar, veertig jaar de kans om een actief dorp een goede impuls te geven. Dit is een uitgelezen kans om de 'vergrijzing' op zijn retour te zetten. Keijenborg leeft en kan deze boost goed gebruiken. Samen met de soepelere mogelijkheden voor nieuwbouw voor de jeugd wordt het alleen maar beter. De visie over het woningcontingent zal binnenkort behoorlijk wijzigen en voorlopig in ons voordeel zijn.
Wij zijn er erg blij mee, burgerparticipatie werkt blijkbaar wel, we zien veel terug uit ons Witboek en zelfs nog meer goede aanvullingen van de werkgroep. Er is goed werk geleverd. Nu is de politiek, lees gemeente, aan zet om een snel een positief en daadkrachtig besluit te nemen. Een uitdaging voor de nieuwe coalitie om punten te scoren in Keijenborg. 'Vaak bunt ze te bange'.
Veelal gaan deze plannen met een heel lang traject gepaard, waardoor het soms juist zijn krachtige punten verliest, dit zou jammer zijn."

De burgergroep wenst Keijenborg, maar ook de gemeente Bronckhorst een memorabel 2019 toe waarin een goed plan ten uitvoer zal worden gebracht.


Jan Kemp, Keijenborg
Voorzitter Burgergroep 'Goed Idee..? Denk mee..!'

Meer berichten