Patrick Wormgoor is overall winnaar geworden bij de eigen leden. Foto:Theo Janssen
Patrick Wormgoor is overall winnaar geworden bij de eigen leden. Foto:Theo Janssen

Extra prijzen voor menners die de vaardigheden foutloos verreden

Algemeen

HENGELO - Afgelopen weekend vond de door Menvereniging In Stap en Draf georganiseerde samengesteld wedstrijd plaats evenemententerrein de Hietmaat. De vereniging heeft de top van Nederland verwelkomt naast de vele trouwe deelnemers die al jaren Hengelo aan doen.

De parcoursbouwer Hanne-Louise de Koning had er twee vaardigheidsbanen neergezet met voldoende uitdaging voor elke klasse. De hindernissen waren technisch en voor de toeschouwer een lust voor het oog door de strakke aankleding, aangevuld met vlaggen en spandoeken van de sponsoren.

Tijdens de prijsuitreikingen zijn er extra prijzen uitgereikt aan de menners die foutloos de vaardigheid gereden hebben en voor hen die in hun dressuurring de minste strafpunten mocht noteren. Patrick Wormgoor (2poL) is overall winnaar geworden bij de eigen leden nadat hij de dressuur ook op zijn naam had geschreven. De beste in de vaardigheid was Dick Bolt met zijn tandem pony en het onderdeel marathon is door Melanie van der Welle-Becker (1paZ) gewonnen. Voor elke deelnemer was er een goodiebag en een attentie van de vereniging als bedankje voor de komst naar Hengelo.

Foto:Theo Janssen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant