KennisMaker Jan Aartsen bloemenarrangeur

HENGELO - In de bibliotheek van Hengelo aan Sterrenweg is een expositie te zien van werkstukken van top-bloemenarrangeur Jan Aartsen. Jan komt op donderdagavond 11 oktober naar de Bibliotheek Hengelo. De inloop is vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur.

Als KennisMaker geeft Jan Aartsen eerst een kleine demonstratie hoe een bloemenarrangement te maken. Vervolgens laat hij veel van zijn werk zien en sluit hij af met verhalen over zijn vele avonturen.
Veel mensen kennen hem nog uit de tijd van Bloembinderij Jan Aartsen in Zutphen (1971-1996), maar tegenwoordig is Jan freelance floral arrangeur/designer en werkt hij onder de naam Organic Move. Hij werkt of werkte in meer dan 40 landen en is wereldwijd bekend door zijn deelnames aan en optreden als jurylid bij nationale en internationale beurzen en tentoonstellingen of leraar in bijvoorbeeld China. Deze avond spreekt vooral zijn Achterhoekse hart en uiteraard zijn passie voor bloemen. Het project KennisMaker daagt iedereen uit om zijn kennis en passie met anderen te delen.
De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden via www.biebnieuws.nl of klantenservice: 0314-333445.

Meer berichten