Publieksprijs vorig jaar: het Studenten Dispuut. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Publieksprijs vorig jaar: het Studenten Dispuut. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Kermis Olburgen-Rha gaat door op ingeslagen weg

Algemeen

OLBURGEN/RHA - De kermis Olburgen-Rha 2017 komt nu met rasse schreden dichterbij. Op 11 augustus zal het feest weer losbarsten en 12 en 13 augustus gaat het feesten verder tot in de kleine uurtjes.

De nieuwe, frisse opzet van 2016 is een succes geworden. Het is een prachtig feestweekend geweest voor jong en oud. Voor dit jaar heeft de stichting alles op de rit en kijken ze gespannen naar de weersvoorspellingen. Oranjestichting Olburgen-Rha gaat ervan uit dat er, net als andere jaren, goed kermisweer zal zijn. Maar ook bij minder stralend weer gaan ze er met z'n allen een mooi feest van maken. Kom gerust helpen opbouwen op donderdag 10 augustus en mee feesten tijdens de kermis op 11, 12 en 13 augustus.

Programma in het kort:
Donderdagavond 10 augustus opbouwen en om ongeveer 21.00 uur het vat aanslaan in de feesttent.

Vrijdag 11 augustus om 19.00 uur start de optocht bij het monument op Rha onder begeleiding van Muziekvereniging Nieuw Leven. Daarna is de prijsuitreiking in de tent. DJ Duo 'Niemand De Deur Uit' zal er de rest van de avond vol voor gaan om iedereen flink in beweging te krijgen.
Zaterdag 12 augustus gaat vanaf 11.00 uur in een spannende vogelschietcompetitie bekend worden wie zich een heel jaar lang koning(in) mag laten noemen. Deelname is voor alle (oud)inwoners van Olburgen en Rha en hun partners (16 jaar of ouder). 's Middags zijn er kinderactiviteiten en 's avonds gaan de 'Party Criminals' de tent op zijn kop zetten.

Zondag 13 augustus begint om 11.00 uur met de brunch in Schotse sfeer in de zaal van 'Kraantje Lek'. Aansluitend aan de brunch, zo ongeveer vanaf 12.00 uur, kunnen de deelnemers, supporters en andere belangstellenden van de zeskamp in de tent terecht voor de inschrijving en de 'warming up'. Het zeskampspektakel zal wederom om 13.30 uur beginnen. Waarna 'Tijgerbrood' de prijsuitreiking tot een groot feest gaat maken. En omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen is er tenslotte nog de afterparty in de tent.

Oranjestichting Olburgen-Rha ziet een ieder graag (even) sfeer proeven, aan de bar hangen of uitgebreid mee feesten.

Bezoek de website voor meer informatie.


www.olburgen-rha.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden