Marga Jacobs, Marcel van Ree, clown Kriebel en de kinderen met hun diploma's. Foto: PR
Marga Jacobs, Marcel van Ree, clown Kriebel en de kinderen met hun diploma's. Foto: PR

Eerste kanjers zwemmen af voor diploma-B

HENGELO - De eerste groep kinderen heeft op Zwembad Het Elderink alweer afgezwommen voor diploma-B. Ook dit keer weer met een heel hoog niveau, waarvoor het badpersoneel, Marcel van Ree en Marga Jacobs zeer veel complimenten hebben ontvangen vanuit het bestuur, ouders, opa 's en oma 's en andere kijkers/bezoekers.

Het weer was fantastisch, waardoor er veel publiek langs de kant stond om de kinderen aan te moedigen. Natuurlijk was clown Kriebel weer van de partij voor de benodigde support en na afloop mocht een mooie clownsduik dan ook niet ontbreken.

Zwembad Het Elderink biedt zwemlessen in kleine groepen en kan hierdoor persoonlijke aandacht geven. Naast diplomazwemmen voor A, B en C is het ook mogelijk te leren plankspringen.

Natuurlijk aan de kinderen zelf ook een zeer groot compliment. Zij hadden alle benodigde onderdelen snel onder de knie. Het diploma is dan ook dik verdiend. Amanda, Chantilla, Kim, Marnix en Troy van harte gefeliciteerd. Op naar diploma-C.


www.zwembadhetelderink.nl

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>